Boomstamtafel op maat

Boomstamtafel op maat kopen?

Een tafel met boomstam blad op maat straalt pure luxe uit. Boomstam tafel op maat brengt een grote dosis natuur in je woning. In boomstamtafels zie je namelijk duidelijk de structuur van de boom terug. Tenzij je het anders wil, zijn de randen van een boomstam tafel niet afgewerkt. De vorm van de boom bepaalt met andere woorden de vorm van je tafel. Daarnaast zijn ook de noesten en nerven mooi zichtbaar. Omdat elke boom uniek is, zal ook je boomstamblad op maat uniek zijn, en daarmee ook je tafel op maat. Een boomstamtafel is een echte blikvanger en geeft je woning een chique uitstraling. Wij helpen jou graag om de tafel van je dromen in huis te halen. Stel jouw eigen boomstamtafel op maat samen of vul onderaan deze pagina het contactformulier als je graag eerst nog wat meer informatie wil.

Ontwerp je eigen boomstamtafel op maat

Bij Oakwell kun je eenvoudig je boomstamtafel op maat laten maken. Je kiest zelf de boomstam op maat uit en wij maken er je tafel van. Je kiest om te beginnen de afmetingen en de vorm van de tafel. Zo kies je bijvoorbeeld voor een rechthoekige, vierkante, ronde of ovale tafel. En je kiest ook het onderstel van je boomstam tafel. Hierbij heb je de keuze tussen een houten of een metalen onderstel.

Voor welke boomstamtafels op maat kies jij?

Er is genoeg keuze in boomstamtafels op maat! Kies jij voor stoere houten poten voor bijvoorbeeld je landelijke woning? Of kies je een robuust metalen onderstel bij je boomstamblad op maat? Dit is bijvoorbeeld perfect voor je industriële woning. Bij metalen onderstellen heb je een zeer uitgebreide keuze. Laat je inspireren! Misschien wil je een enorm grote ronde tafel voor in je moderne woning of je wilt een klein salontafeltje voor je retro woning. Wij bespreken dit graag met jou. We nemen een boomstam tafelblad op maat en voeren je tafel precies uit zoals jij dat wilt.

Kies jouw boomstam tafelblad op maat zorgvuldig

Een tafel met boomstam blad op maat koop je niet elke dag. Het is dan ook belangrijk om je boomstam tafelblad op maat goed uit te kiezen. Bij Oakwell hebben wij al jaren lang ervaring met het maken van boomstamtafels. Wij geven je graag raad om het juiste boomstam tafelblad op maat uit te kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor licht of voor donker hout? En hoe dik wil je het blad? Elk detail aan de tafel is belangrijk om uiteindelijk die uitstraling te bekomen die jij voor ogen had. Van zodra je plannen hebt om een boomstamtafel op maat te laten maken, contacteer ons en wij helpen jou graag verder. Samen met jou realiseren wij een parel van een boomstamtafel die perfect op maat is gemaakt.

Neem contact met ons op

Wil je hier meer over weten en jouw eigen boomstam tafel op maat laten maken? Vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.