We vertellen je graag iets over ons

Bij Oakwell geloven wij dat aan tafel pas écht thuis is. Natuurlijk is dat de plek van goed eten, maar ook van gezelligheid, samen genieten en mooie gesprekken. Deze belangrijke plaats in je huis verdient de aandacht van ambachtslieden. En dat zijn we. Oorspronkelijk is onze fabriek gespecialiseerd in trappen. Naast dit technisch hoogstaande product, fabriceren we nu al een tijd maatwerk tafels. Onze fabriek is uitgerust met de meest geavanceerde machines, want kwaliteit staat immers voorop. Ons team van ambachtslieden geniet van elke uitdaging. Of het nu om maatwerk eiken gaat of boomstamtafels; het moet een echte eye-catcher worden.

Milieu

Ook wij geloven in het goed doorgeven van onze kostbare planeet aan de volgende generaties. Uiteraard gebruiken wij FSC gekeurd hout. Daarnaast planten we ook een nieuwe boom voor elke tafel die we produceren. Waar het mogelijk is, werken we met fietskoeriers.

Proces

Ambachtelijk klinkt misschien ouderwets, maar wij staan met een been in de toekomst. Zo kun je jouw droomtafel bijvoorbeeld volledig online bestellen. Dat kan. Ook komt één van onze specialisten met plezier bij je thuis voor een maatwerk advies. En uiteraard kun je ook onze showroom in Rijssen bezoeken. In verband met het coronavirus en omdat onze toonzaal door een grote verbouwing momenteel wat lastiger veilig te betreden is, werken wij op afspraak. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden van dit moment met je te bespreken. Je bent in elk geval van harte welkom bij Oakwell.

Waarde

Omdat wij zelf produceren, kunnen wij je meer waarde bieden voor hetzelfde geld. Bij ons betaal je niet de winst en kosten die andere schakels in de keten normaal maken. Die zijn er namelijk niet. Rechtstreeks van fabriek naar thuis. 

Bij ons vind je daarom geen opgedikte tafels, behalve als je dat wil natuurlijk. Nee, wij gebruiken massief hout, standaard aan de onderzijde uitgerust met stalen profielen voor extra stevigheid. We selecteren alleen duurzame materialen. Inferieure, goedkopere houtsoorten leveren wij niet. Want, zoals we al zeiden; de plaats van gezelligheid, samen genieten en goede gesprekken verdient kwaliteit.

Bekijk onze bedrijfsvideo om een indruk te krijgen van Oakwell.