We vertellen je graag iets over ons

Bij Oakwell geloven wij dat aan tafel pas écht thuis is. Natuurlijk is dat de plek van goed eten, maar ook van gezelligheid, samen genieten en mooie gesprekken. Deze belangrijke plaats in je huis verdient de aandacht van ambachtslieden. En dat zijn we. Oorspronkelijk is onze fabriek gespecialiseerd in trappen. Naast dit technisch hoogstaande product, fabriceren we nu al een tijd maatwerk tafels. Onze fabriek is uitgerust met de meest geavanceerde machines, want kwaliteit staat immers voorop. Ons team van ambachtslieden geniet van elke uitdaging. Of het nu om maatwerk eiken gaat, boomstamtafels of epoxy; het moet een echte eye-catcher worden.

Milieu

Ook wij geloven in het goed doorgeven van onze kostbare planeet aan de volgende generaties. Uiteraard gebruiken wij FSC gekeurd hout. Daarnaast planten we ook een nieuwe boom voor elke tafel die we produceren. Waar het mogelijk is, werken we met fietskoeriers.

Proces

Ambachtelijk klinkt misschien ouderwets, maar wij staan met een been in de toekomst. Zo kun je jouw droomtafel bijvoorbeeld volledig online bestellen. Dat kan. Ook komt één van onze specialisten met plezier bij je thuis voor een maatwerk advies. En uiteraard kun je ook onze showroom in Rijssen bezoeken. In verband met het coronavirus en omdat onze toonzaal door een grote verbouwing momenteel wat lastiger veilig te betreden is, werken wij op afspraak. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden van dit moment met je te bespreken. Je bent in elk geval van harte welkom bij Oakwell.

Wie

De stuwende kracht achter Oakwell komt uit de synergie tussen de 3 vrolijke, gedreven oprichters. Herbert is een geboren marketeer. Maar zijn echte hobby is marketing-automation. We verdenken hem ervan dat hij zelfs in zijn slaap de schaapjes naar de door hem gewenste richting leidt. 

Op Gertjan’s knobbel staan cijfers, je weet wel; accountant. Maar dan niet stoffig. Ook is hij eigenaar van een gerenommeerde trappenfabriek. Steeds een treetje hoger is zijn motto, en dat zie je terug in de prachtige tafels! 

De 3 musketier is Johan. Dit opgewekte mensen-mens zit al zijn hele werkzame leven in de sales, waarvan veruit het meeste ervan in de woninginrichting. Zijn enthousiasme is heel besmettelijk, maar dat merk je vanzelf!

Met elkaar vormen wij een uitstekende mix van professies. Kortom synergie; de meeropbrengst die ontstaat bij het samengaan van de delen, ten opzichte van de som van de delen. Zo voelt het, en daar profiteer jij ook van. Hoe?

Waarde

Omdat wij zelf produceren, kunnen wij je meer waarde bieden voor hetzelfde geld. Bij ons betaal je niet de winst en kosten die andere schakels in de keten normaal maken. Die zijn er namelijk niet. Rechtstreeks van fabriek naar thuis. 

Bij ons vind je daarom geen opgedikte tafels, behalve als je dat wil natuurlijk. Nee, wij gebruiken massief hout, standaard aan de onderzijde uitgerust met stalen profielen voor extra stevigheid. We selecteren alleen duurzame materialen. Inferieure, goedkopere houtsoorten leveren wij niet. Want, zoals we al zeiden; de plaats van gezelligheid, samen genieten en goede gesprekken verdient kwaliteit.

Wij maken tafels, jij maakt het jouw thuis.

Bekijk onze bedrijfsvideo om een indruk te krijgen van Oakwell.