100% Nederlands maatwerk Gratis bezorging & montage 100% CO2-compensatie
Altijd gratis bezorging aan huis

Epoxy tafels

Epoxy tafels: de laatste paar jaar wint deze tafel steeds meer aan populariteit. Niet zo gek, aangezien je er allerlei kanten mee op kan gaan. Je kunt de tafel bijvoorbeeld personaliseren, er kleur in verwerken of kiezen voor het opvullen van gaten en spleten met epoxy. Maar wat betekent het eigenlijk om te kiezen voor een epoxy tafel? Epoxy is een thermohardende kunststof. Dit proces is handwerk en luistert extreem nauw.

Bij Oakwell koop je altijd een tafel van kwaliteit. Want het maken van een epoxy tafel vraagt om vakmanschap. Er moet gewerkt worden met de juiste kwaliteit van ingrediënten en een nauwkeurige werkwijze is. Bij Oakwell beloven we je dat we dit iedere dag weer opnieuw doen!

Welke epoxy tafels kies jij?

Bij Oakwell vind je jouw droomtafel! Het grote voordeel van een epoxy tafel is dat de mogelijkheden bijna oneindig zijn. Maar als je hiervoor kiest, dan is de keuze enorm groot. Dus waar moet je beginnen? Wat zijn de voordelen? Maar misschien nog fijner om te weten: wat zijn de nadelen? Om je hierbij verder te helpen, zijn er diverse blogs geschreven:

Heb je na het lezen van bovenstaande artikelen nog vragen? Of wil je graag dat we met je meedenken? Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 16.00
06 – 060 60 606

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.