100% Nederlands maatwerk Gratis bezorging & montage 100% CO2-compensatie
Altijd gratis bezorging aan huis
Lengte
1
1
1
Breedte
1
Vorm
1
Boomrand
1
Onderstel
1
Kleur
1
1
1
Materiaal tafelblad
1
1
Formaat
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Uitvoering
1
1
1
1

Eettafel licht eiken

Enig resultaat


Koop jouw eettafel licht eiken

Lichte eik is zeer populair in moderne woningen. Het eik is niet behandeld of is behandeld met een doorschijnend product. Lichte kleuren creëren een groot ruimtegevoel in je eetkamer. Ook al kies je voor een grote eettafel in licht eiken hout, dan nog is er een ruimtelijk gevoel in de kamer!

Waarom kiezen voor een eetkamertafel in licht eiken hout?

Licht eiken hout heeft een vrij strakke en toch warme uitstraling. Hout brengt sowieso een stuk natuur in huis. Eik vertoont bijna geen noesten of nerven. Het is een zeer harde houtsoort en kan gerust tegen een stootje. Het is dus ideaal voor gezinnen met kinderen die graag aan de eetkamertafel spelen en knutselen. En mocht er al eens een krasje op de tafel komen, dan is dat geen ramp. Het hoort bij de natuurlijke uitstraling van het hout. Onze licht eikenhouten eettafels worden ook vaak gevraagd voor vergaderzalen. Zij brengen rust in hectische werksituaties en het is aangenaam vertoeven aan een mooie eiken tafel.

Kies standaardmaten of ontwerp zelf je eigen licht eiken eettafel

Als je voor de aankoop van een eettafel in licht eiken hout staat, meet dan goed uit welk formaat je wil hebben. Voorzie voldoende loopruimte rond te tafel. Denk hierbij aan kasten met opengaande deuren in de nabijheid van je eetkamertafel. Of denk ook aan je eetkamerstoelen. Stoelen met armleuningen bijvoorbeeld zullen niet volledig onder je tafel kunnen geschoven worden. En brede kuipvormige eetkamerstoelen nemen meer breedte in dan smalle eetkamerstoelen. Als je voor een licht eiken eettafel een rond ontwerp kiest, hou dan rekening met de algemene eigenschappen van een ronde tafel. Een licht eiken ronde tafel heeft, in verhouding tot vierkante of rechthoekige tafels, minder oppervlakte op de tafel en dus ook minder zitplaatsen. ‘Meten is weten,’ geldt dus ook als jij je eetkamertafel in licht eiken hout bestelt.

Voor het onderstel heb je ook diverse mogelijkheden. Je kunt onder andere kiezen uit een onderstel met houten poten. Dit is zeer stijlvol in landelijke of moderne woningen. Een metalen onderstel gaat perfect in stoere industriële, maar ook in landelijke interieurs. Wil je vintage, romantisch, retro…? Bij Oakwell kan het allemaal!

Een licht eiken eettafel kopen bij Oakwell

Of je nu voor je licht eiken tafel rond, vierkant of rechthoekig kiest, wij kunnen ze voor jou op maat maken. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij voeren het uit. Wij geven je ook graag advies in verband met styling, het onderhoud van je tafel en ook het vervaardigen van je zelf ontworpen model.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt! Onze adviseurs staan klaar om samen met jou die eettafel in lichte eiken te maken waar je al zo lang van droomt.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.