Eiken tafel op maat

Eiken tafel op maat kopen?

Een eiken tafel op maat brengt klasse en een warme sfeer in je woning. Maar soms is een standaard eiken tafel net iets te groot of iets te klein voor de ruimte die je hebt. Kies daarom voor een mooie eiken tafel op maat. Je kunt hier jouw eigen eiken tafel op maat samenstellen. Vul gerust het contactformulier onderaan de pagina in als je twijfels over je eiken eettafel op maat. Wij staan voor je klaar!

Hoe kies je je eiken tafel op maat?

Meet de ruimte op waar je tafel moet komen. Voorzie voldoende ruimte rond de tafel om je stoelen te plaatsen en ook om rond je tafel te kunnen bewegen. Hou bijvoorbeeld ook rekening met deuren van kasten die open draaien en waarvoor je ruimte nodig hebt. Op basis van deze opmetingen bepaal jij de afmetingen van je eikenhouten tafel op maat.

Kies je een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige tafel?

In verhouding neemt een vierkante tafel het minste ruimte in. Aan een vierkante tafel die 2 personen breed is, kun je maar liefst 8 personen plaatsen. Als je de oppervlakte van een ronde tafel bekijkt, dan heb je in verhouding tot een vierkante tafel meer ruimte nodig om evenveel personen te kunnen plaatsen. Hou dus zeker rekening met de vorm als je kiest voor eiken tafels op maat gemaakt.

Kies de juiste vorm voor je eiken tafel op maat

Met ronde vormen van je eiken eettafel op maat kun je strakke vormen in je interieur verzachten. Een rechthoekige of vierkante eiken eettafel op maat versterkt dan weer deze rechte lijnen. Ronde vormen zijn zeer geliefd in retro interieurs. Strakke vormen van eiken tafels op maat gemaakt gaan goed bij industriële panden of minimalistische woningen.

Het onderstel van je eiken eettafel op maat bepaalt de look

Je kunt voor verschillende types van poten kiezen voor je eiken eettafel op maat. dat is nu eenmaal het voordeel van eiken tafels op maat gemaakt. Je kiest bijvoorbeeld voor een houten onderstel. Hier heb je een grote keuze. Ga je voor rechte stoere houten poten of kies je liever voor naar beneden uitlopende fijne houten poten? Hoe robuuster de poten, hoe stoerder je tafel zal ogen. Fijne poten zijn bijvoorbeeld kenEiken tafel op maatmerkend voor de vintage stijl. Dikke poten zie je eerder bij industriële en landelijke tafels. Een tweede materiaal voor de poten van je eiken eettafel op maat is metaal. Je krijgt dan een eikenhouten tafel met stalen poten. Hierbij vind je allerhande vormen. U-vormig, X-vormig of trapeziumvormig, het bestaat allemaal in metaal.

Neem contact met ons op

Wil je hier meer over weten en jouw eigen eiken tafel op maat laten maken? Vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.