Eettafel 5 meter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vind jouw eettafel van 5 meter

Een eettafel is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo heb je kleinere tafels die perfect passen in de kleinere appartementen. Het nadeel van deze tafels is dat ze vaak maar plaats bieden voor twee tot maximaal vier personen. Heb je vaak grotere gezelschappen over de vloer of is jullie gezin erg uitgebreid? Kijk dan eens naar een tafel 5 meter lang! Via onze webshop bieden wij veel eettafel 5 meter aan, zodat er voor elk huishouden een ideale lange eettafel beschikbaar is. Dineren met een groot gezin is op die manier geen enkel probleem meer en deze tafel zorgt er dan ook voor dat iedereen op hetzelfde moment plaats kan nemen aan de eettafel. Ook als je vaak groot bezoek hebt staan deze tafel gegarandeerd voor vele avonden heerlijk dineren. Je zult niemand meer af hoeven te zeggen door gebrek aan ruimte met deze tafel 5 meter.

Houten tafel 5 meter

Bekijk alle tafels 5 meter lang via onze webshop om de tafel te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Bijkomend voordeel van de eettafels die wij aanbieden zijn de vele uitvoeringen die we beschikbaar hebben. Heb je bijvoorbeeld het perfecte blad gevonden, maar is het onderstel van de tafel niet naar wens. Dat is voor ons geen enkel probleem! Bij de meeste tafels is het mogelijk om zelf het onderstel uit te kiezen. Voor de strakke inrichtingen kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een industriële onderstel. Een houten onderstel komt dan weer beter uit de verf bij een klassiek of landelijke inrichting. Naast eettafels van 5 meter hebben we veel verschillende uitvoeringen per tafel beschikbaar, zodat jij altijd de geschikte tafel voor jouw huishouden terug kan vinden.

Tafel 5 meter lang

De tafels die wij aanbieden zijn niet alleen uitermate geschikt om aan te dineren. Deze grote varianten kunnen ook perfect als vergadertafel 5 meter gebruikt worden. De prachtige eiken uitvoeringen die wij aanbieden zullen bij elke vergadering of bijeenkomst in het oog springen. Vergadertafels worden vaak erg saai uitgevoerd met een gelamineerd blad die erg steriel over kan komen. De tafels die op onze website worden aangeboden zijn stuk voor stuk gemaakt van kwalitatief hoogstaand eikenhout. Niet alleen wordt vergaderen op die manier een stuk leuker. Ook de uitstraling van je bedrijf zal door deze tafel een boost krijgen. Door het kwalitatief hoogwaardige eikenhout ben je daarnaast verzekerd van een tafel die lang mee zal gaan. Een vergadertafel 5 meter biedt al snel plek aan tien personen die hier tegelijk aan kunnen vergaderen. Ook bij deze vergadertafels is het altijd mogelijk om de gewenste poot uit te kiezen. Zo ben je bij de levering van deze tafel ervan verzekerd dat hij helemaal naar wens gaat zijn.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.