Een eettafel 4 meter is vrij uniek. Bij Oakwell hebben wij jarenlange ervaring met het produceren van tafel 4 meter. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan eettafel 4 meter lang. Wij bieden aan onze klanten de mogelijkheid om zelf hun tafel samen te stellen. Zo krijg je een uniek stuk in huis. Denk bijvoorbeeld aan een stoere eiken tafel met een robuust stalen onderstel voor je industriële interieur. Het onderstel kan X- of U-vormig zijn. Of je kiest voor een landelijke stijl en gaat voor een houten onderstel. Ook dat kan! Kies je voor je vintage woning een tafelblad 4 meter? Dan ga je voor fijne poten die helemaal in jouw stijl passen. Ook in moderne woningen zien we meer en meer eikenhouten tafels terug. In een hedendaags interieur vormen eikenhouten tafels een mooi contrast met strakke witte muren of een strakke gietvloer.

Houten tafel 4 meter lang

De aankoop van een eettafel 4 meter doe je niet elke dag. Kies daarom precies die tafel die bij jouw eetkamer en bij jouw interieur past. Een eiken tafel van 4 meter is een echte blikvanger. Eikenhout straalt klasse en gezelligheid uit. Bij Oakwell bepaal je zelf welke afwerking jouw tafel krijgt: naturel hout of een donkerdere tint bijvoorbeeld. Eik is bovendien zeer sterk en duurzaam. Een eikenhouten eettafel 4 meter lang heb je dan ook voor tientallen jaren. Een houten tafel die 4 meter lang is, biedt heel wat ruimte. Je zit gezellig aan tafel met vrienden en familie, je speelt er spelletjes met de kinderen of je gebruikt ze voor een gedeelte als hobbytafel. Juist omdat deze tafel zoveel ruimte biedt, heb je ook alle mogelijkheden qua stoelen. Je kunt gerust kiezen voor comfortabele brede stoelen met armleuningen. Zo wordt elk tafelmoment nog aangenamer.

Een tafel 4 meter lang, ideaal voor bedrijven

Bij Oakwell hebben wij niet alleen particulieren als klant. Ook bedrijven doen op ons een beroep om een geschikte vergadertafel te vinden. Een eiken houten tafel 4 meter kan plaats bieden aan maar liefst 18 personen! Het is een ideale tafel voor vergaderzalen. Een tafelblad 4 meter in prachtig hout maakt van jouw vergaderzaal een mooie ruimte.

Een eettafel 4 meter kopen bij Oakwell

Als je beslist hebt om een tafel 4 meter lang te kopen, vraag ons gerust om advies. Samen met jou bespreken wij de verschillende mogelijkheden. Wij geven jou graag advies over het tafelblad, de afwerking en het onderstel. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij de perfecte eettafel thuis of op je werk geleverd krijgt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons, wij staan voor jou klaar!