Eettafel 3 meter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Eikenhouten tafels zijn momenteel erg populair. De tafels zijn een aanwinst voor verschillende ruimtes in je woon- of werkomgeving. Er zijn modellen in verschillende vormen en maten verkrijgbaar, waarbij persoonlijke keuzes wat betreft bijvoorbeeld de poten je tafel een uniek karakter geven. Zeker een grote eettafel 3 meter afmeting vormt een bijzondere blikvanger in je interieur! Een vergadertafel 3 meter lang biedt voor uw kantoor een waardevolle aanwinst.

Kenmerken van een eiken tafel 3 meter

Eikenhout staat in de woontrends van dit jaar sterk op de voorgrond, maar dit materiaal heeft een redelijk tijdloos karakter. Met name in stijlen die geïnspireerd zijn op Scandinavië vind je dit materiaal veel terug. Het hout is in verschillende tinten beits verkrijgbaar en heeft een robuust karakter. Ieder stuk hout heeft een eigen tekening zoals dat genoemd wordt en is daardoor uniek in zijn structuur en lijnenspel. Eikenhout is een sterke houtsoort, waar niet snel beschadigingen op ontstaan tijdens het dagelijkse gebruik. Eikenhout is dus een mooie en praktische materiaalkeuze voor een eettafel 3 meter lang.

Het genot van een grote eiken tafel 3 meter lang

Heb je de mogelijkheid om in je woning of kantoor een tafel 3 meter lang kwijt te kunnen? Een voorbeeld waar je aan kunt denken is een keukentafel 3 meter lang. Dit is een heerlijke plek voor gezellige etentjes met familie en vrienden. De tafels van dit formaat geven namelijk veel ruimte om met een groep aan te zitten. Als werktafel bieden ze veel ruimte om bijvoorbeeld uw spullen goed uit te stallen. Een eikenhouten tafel van 3 meter lang is een investering die je doet, maar waar zeker veel woon- en werkplezier tegenover staat!

Welke andere vormen zijn er mogelijk bij een eettafel 3 meter eiken?

Een rechthoekige tafel is een veel voorkomende vorm voor bijvoorbeeld een eettafel 3m eiken. Er zijn ook andere mogelijkheden. Ook eikenhouten tafels met een ronde of ovale vorm zijn erg in trek. Kijk dus goed naar de ruimte en je persoonlijke voorkeuren voor je tot de keuze van een tafel komt. Een eettafel 3 meter ovaal is zeker een optie om te overwegen! Hiermee bent u net iets origineler dan de veelvoorkomende rechthoekige vorm en profiteer je alsnog volop van de praktische voordelen van een eettafel 3 meter lang van eikenhout.

Deze keukentafel 3 meter lang is uniek

Tafels met een eikenhouten blad vind je vaker terug in een woning. Er zijn nu moderne eikenhouten tafels op de markt, die werkelijk geheel passend gemaakt zijn bij je interieur. Niet alleen de vorm en de tint van het hout kun je kiezen, ook is het mogelijk een tafelpoot te selecteren passend bij jouw smaak. Een industriële of juist meer landelijke stijl, er is heel veel mogelijk!

 

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.