Eettafels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vind de eettafel die bij jou past

Een eettafel is niet om alleen aan te eten. We borrelen en werken bijvoorbeeld ook aan de eettafel. Het is het middelpunt in je huis. Of de tafel nou in de keuken staat of in de woonkamer. Je komt er samen. Je geniet van het leven.

Bijzondere eettafel

Maar wat maakt een eettafel bijzonder? Een unieke tafel wordt gemaakt van hout. Een echte houten tafel kan nooit hetzelfde zijn. Nerven van een boom zijn namelijk nooit hetzelfde. Daarnaast kun je jouw eigen onderstel kiezen. Niet alleen het materiaal, maar ook de vorm mag je zelf bepalen. Een ruime keuze dus!

Kies het juiste formaat tafel

Eettafels komen in allerlei formaten. Weet je al hoeveel mensen je aan tafel kwijt wilt? En of de tafel dan nog in de juiste ruimte past?  Houd hier wel rekening mee dat er ook nog stoelen bij de tafel gezet worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je nieuwe tafel niet in de door jou gekozen ruimte past.

Welke tafel kies jij?

Ben je er klaar voor? Bij Oakwell hebben we een ruime keuze aan eettafels. Weet jij al welke je wilt? Bekijk onze selectie en maak jouw keuze! En kom je er niet uit? We denken graag met je mee! Neem dan contact met ons op!

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.