Boomstamtafel buiten

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koop een boomstamtafel voor buiten

Wil jij een boomstamtafel voor buiten? Dan ben je bij Oakwell aan het juiste adres! Het hout van onze boomstamtafels voor buiten wordt zorgvuldig uitgekozen, zodat jij zeker bent van kwaliteit. Maak jouw tuin compleet met een boomstamtafel voor buiten!

Welke boomstamtafel voor buiten kies jij?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw boomstamtafel! Wij maken jouw boomstamtafel op maat. Je kiest de dikte van het blad. Hoe dikker het blad, hoe groter de stabiliteit van je tafel is. En je kiest ook de afmetingen van het tafelblad. Daarnaast kies je de afwerking van de zijkanten van het tafelblad. Boomstamtafels worden hoofdzakelijk gekozen zonder afgewerkte randen. Zo zie je de vorm van de boom nog duidelijk in je tafel. Dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan je boomstamtafel. Met het tafelblad heb je al een groot deel van je tafel uitgekozen. Daarna maak je een keuze voor het soort onderstel. Ga je voor een stoer of een elegant houten onderstel? Of kies je voor de ruwe uitstraling van een metalen onderstel? Metalen poten zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in X-vorm, Y-vorm of U-vorm.

Welke afwerking kies je voor je boomstamtafelblad voor buiten?

Als je wilt dat je houtstructuur perfect tot zijn recht komt, dan is een degelijke afwerking noodzakelijk. Het geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling aan het hout, het beschermt het ook tegen uiterlijke omstandigheden. Wij kunnen je boomstamtafelblad verschillende soorten afwerking geven.

  • Beits dringt helemaal door in het hout en beschermt het hout optimaal. Het geeft aan het tafelblad een matte uitstraling.
  • Een laag lak sluit de structuur van het hout volledig af. Daardoor is je boomstamtafelblad optimaal beschermd. Het resultaat is een iets diepere kleur dan bij beits.
  • Dit is een lak die je tafelblad vocht- en vuilafstotend maakt. Het sluit de houtstructuur minder goed af dan blanke meubellak. Deze afwerking is dan ook vooral aan te raden voor boomstamtafels die goed beschermd onder een overkapping staan.
  • Hierbij wordt het boomstamtafelblad afgewerkt met een laag kunstlak. Deze lak is zeer sterk en sluit het hout volledig af. Als je tafel in de zon staat, kan deze laklaag verkleuren. Wij geven de raad om ze in combinatie met een uv-stabilisator te gebruiken.

Hoe onderhoud je je boomstam tafelblad voor buiten?

Als je boomstamtafel permanent buiten staat, heeft ze gemiddeld om de drie maanden een onderhoud nodig. Je wast ze af met een nat doek en niet-alkalische (niet-agressieve) zeep. Daarna zet je het hout in de was of in de olie.
Vraag ons gerust raad als je precies wilt weten welk onderhoud je boomstamtafelblad nodig heeft. Onze experts staan voor jou klaar!

Je boomstamtafel buiten online bestellen

Je kunt je boomstamtafel perfect online bestellen. Of neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij de juiste boomstamtafel voor je terras of je buiten-eetkamer kiest!

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.