Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn letterlijk tafels die gemaakt zijn van een schijf uit een boom. De tafelblad boomstam wordt in de lengte gezaagd en hieruit wordt het tafelblad gemaakt. Wanneer je een boomstamtafel op maat laat maken, dan heb je meteen ook een uniek meubelstuk. In je boomstam tafelblad zie je de prachtige nerven en noesten die laten zien hoe de boom door de jaren heen is gegroeid. Ontdek hier de mogelijkheden van een tafelblad boomstam!

De beste

De groenste

De snelste

De mooiste

Een Suar boomstamtafel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een exotische sfeer in je woning

Suar is een tropische houtsoort met prachtige tinten en een unieke structuur. Het hout is goudbruin tot roodbruin en vertoont duidelijk nerven en noesten. De Suar boom, ook wel regenboom of Monkey Pod genoemd, groeit in tropische streken zoals Mexico, Brazilië, Indonesië en Thailand. Het hout is uiterst geschikt voor eetkamertafels en tafels voor vergaderzalen. Bij Oakwell maken wij jouw tafel volledig naar jouw wens. Jij bepaalt zelf welke boomstamtafel Suar jij precies wilt!

Het kenmerkende patroon van Suar tafelbladen

De Suar boom of Saman Samanea groeit op een zeer specifieke manier en groeit uit tot een reusachtige parapluboom. Wanneer de boom doorgezaagd wordt, merk je in elkaar gedraaide structuren die je bij geen enkele andere houtsoort vindt. Door deze unieke structuur is een boomstamtafel Suar heel sterk en solide. Het hout scheurt zelden of nooit en vertoont geen barsten.

Suar tafelbladen zijn zeer duurzaam

Door de unieke groei van de Suar boom is een Suar tafelblad niet alleen prachtig, maar ook zeer sterk. Zelfs na vele jaren intens gebruik vertoont een Suar hout tafel zelden schade. Dit type van tafels is zowel geliefd bij rustige mensen als bij gezinnen met actieve kinderen. Een Suar boomstamblad voldoet met andere woorden aan alle hedendaagse normen waaraan een degelijke tafel moet voldoen.

Een Suar boomstamtafel naar jouw eigen wensen

Als je kiest voor een Suar boomstamblad, dan kies je voor pure klasse. De warme gloed die uitgaat van Suar hout is gewoon geweldig. Elke Suar hout tafel is een eyecatcher. Als je dat wilt, maken wij jou Suar eettafel op maat, we geven het hout de afwerking die jij wenst en we combineren het Suar tafelblad met het onderstel dat jij kiest. Op die manier is jouw tafel de enige unieke tafel die er bestaat. Neem gerust contact met ons op! Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden die een Suar tafelbladen biedt.

Kies jouw eigen Suar boomstamtafel

Wil je graag eerst het blad zien waaruit wij jouw tafel gaan maken? Dit kan! Je maakt een afspraak en wij bespreken jouw toekomstige Suar boomstamtafel. Uit onze voorraad Suar tafelbladen kies jij dat exemplaar dat jij wilt. Daarna hebben we het over de vormgeving. Wil je dat de randen blijven zoals ze zijn: grillig en puur natuur? Of wil je je tafel een strakkere look geven? Ook dit kan! Nu nog het onderstel uitkiezen en je tafel is helemaal af. Voor het onderstel bieden wij diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer kruisvormig, Y- vormig, U-vormig of X-vormig metalen onderstel. Dit is perfect voor een industriële woning. Of ga je liever voor houten tafelpoten voor je Suar boomstamtafel? Ook bij houten poten speelt de vormgeving een grote rol voor de look van je boomstamtafel Suar. Fijne houten poten zullen aan Suar tafelbladen een heel andere uitstraling geven dan stoere dikke poten. Wij hebben jarenlange ervaring met deze prachtige houtsoort en wij geven jou graag raad. Samen realiseren wij jouw boomstamtafel Suar en stylen jouw woning.

Terug naar producten

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.