Plan zelf je bezorgafspraak in

Je kunt zelf online een bezorgafspraak inplannen. Hierbij kun je zowel een datum als een tijdslot kiezen. We bezorgen van maandag t/m zaterdag en afhankelijk van het postcodegebied, heb je keuze uit 1 of meerdere leverdagen in de week. 

Levering

We bezorgen onze eettafels zelf of via een gespecialiseerde koeriersdienst voor meubels. Dit heeft als voordeel dat we flexibel zijn en dat we graag met je meedenken. Ook is de levering altijd met een chauffeur en bijrijder. Op deze manier hoef je dus niet zelf (te helpen) tillen. 

Oakwell levert standaard en zonder meerprijs je bestelling op elk gewenste plek in huis (t/m de 4e verdieping). Moet de tafel op verdieping 5 of hoger geleverd worden, maar is er geen lift aanwezig? Of past de tafel niet in de lift? Dan zorgen we, altijd in overleg, dat dit geregeld wordt.

Gebruiksklaar

We zorgen ervoor dat je nieuwe tafel gebruiksklaar is. We zetten de tafel op de desgewenste plek in elkaar en nemen het afval mee. Het verpakkingsmateriaal verwerken we circulair. Dit is wel zo goed voor het milieu.

Verhuislift

Is er een verhuislift nodig? Geen probleem! Laat het ons weten en de chauffeur neemt tegen meerprijs een verhuislift mee. 

Waddeneilanden en buitenland

Moet de tafel geleverd worden op de Waddeneilanden, Wallonie, Luxemburg of Duitsland? Dan geldt er een toeslag.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!