Algemene voorwaarden

Hier vertellen we je meer over de zogenaamde “kleine lettertjes”. Voor sommigen noodzakelijk kwaad, weer anderen smullen ervan. Maar ze zijn voor beide partijen nuttig. 

Door te klikken op deze link kun je onze algemene voorwaarden op je gemak doornemen. 

Lees je liever de korte versie? Lees dan verder! 

Wat mag je van ons verwachten?

We doen wat we beloven. Je krijgt wat we overeengekomen zijn, tegen de prijs waar we beiden akkoord mee zijn gegaan. 

Extra opties?

Dat wat inbegrepen is, staat omschreven of is door middel van opties of tekst aan de overeenkomst toegevoegd. Staat het er niet bij, dan is dat niet inbegrepen. Dat is voor beide partijen het makkelijkste toch? Check daarom goed of alles wat je wil ook daadwerkelijk in het voorstel inbegrepen is. Ben je helemaal tevreden? Dan kun je akkoord geven.

En als het toch mis gaat?

Al zijn we trotse vakmensen, we blijven natuurlijk ook maar mensen. Mocht er dus onverhoopt toch iets misgaan, dan gaan we er alles aan doen om je alsnog te leveren wat we samen overeen zijn gekomen. Daarom is het voor beide partijen dus belangrijk dat goed omschreven is wat je bij ons aanschaft. Let bij online aankopen dus goed op de informatie bij de producten, de mogelijke opties bij deze artikelen én kijk naar de aanvullende diensten die mogelijk zijn. 

Wat wij van jou verwachten?

Zoals hiervoor omschreven vragen we je, voordat je akkoord geeft, goed te kijken naar de specificaties. Daarna hoef je alleen maar te genieten van je nieuwe meubelstuk. Ook zouden we het waarderen als je de overeengekomen euro’s betaalt en aan iedereen vertelt dat ze bij Oakwell aan het juiste adres zijn. 

Uiteindelijk zijn we er beiden bij gebaat om jouw opdracht tot een goed einde te brengen. Jij het gewenste droommeubel, wij een ambassadeur rijker; win-win!

Heel veel woonplezier gewenst!

Veilig en snel betalen
iDeal & Paypal

Van 09.00 tot 21.00
06 – 46 06 60 96

Stuur een e-mail
info@oakwell.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.